Η Ισπανία το 1618

Posted by Under The Black Flag on 2:20 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

6 σχόλια for �Η Ισπανία το 1618�

  1. Hablas espaniol, corsario ? Donde lo has aprendido?En los bastimentos?Buenos suenios, corsario Tzeik!Hasta luego!

  2. Καλησπέρα Καπετάνισσα. Δεν ήξερα ότι γνωρίζεις Ισπανικά!
    Io parlare a poco italiano, bella seniora.
    Είναι πολύ όμορφη γλώσσα τα ισπανικά, έχουν μια τρομερή δυναμική και μια μελωδία.Γι'αυτό έβαλα αυτό το βίντεο με ταξιδέυει σ'άλλες εποχές. Αλήθεια πότε θα κατέβεις στην Αθήνα?

  3. πειρατή Τζέικ , τα ισπανικά είναι απαραίτητα για έναν κουρσάρο.Πώς θα πουλήσει την πραμάτεια του στα πειρατικά παζάρια του κόσμου.΄Αλλωστε οι ισπανοί ήταν μεγάλοι πειρατές και θαλασσοπόροι.Όσο για την Αθήνα, δεν έχω κανένα πρόγραμμα προς το παρόν.Κάποια στιγμή όμως πρέπει να κατεβώ γιατί βγάζω τα πόιήματά μου σ΄ έναν τόμο και πρέπει να συζητήσω με τον εκδότη μου για τις λεπτομέρειες.Κανονικά πρέπει να κατέβω μια φορά μέσα στον Δεκέμβριο και μάλλον πριν απ΄τις γιορτές.Θα σε ειδοποιήσω όταν είναι να έρθω. Εσύ όμως δεν ανεβαίνεις ποτέ στη Θεσσαλονίκη;Αλήθεια τι γίνεται με τη δουλειά σου .Τακτοποιήθηκες;

  4. Πιστεύω με τον γενοβέζο λοστρόμο που έχω στο καράβι να μπορέσω να πουλήσω την λεία μου.
    Αποφάσισα να μην εργασθώ ξανα σε ιδιωτικές εταιρείες γιατί απλά είναι οι σύγχρονες γαλέρες, σου πίνουν κυριολεκτικα το αίμα. Έτσι μέχρι να τελειώσω το βιβλίο μου και γίνω συγγραφέας(λέμε τώρα) έγινα οδηγός ταξί.
    Το περίεργο είναι ότι μου αρέσει και το μυαλό μου είναι καθαρό και μπορώ να σκέφτομαι του Πειρατές.
    Θα ήθελα να ανέβω στην Θεσσαλονικη αλλα αυτό το μήνα λίγο δύσκολα ισως το Γενάρη να ανέβω.
    Όταν έρθεις Αθήνα πες μου θα σε πάω βόλτα δωρέαν στην πόλη με το ταξί.

  5. Σ' ευχαριστώ πειρατή μου .Όταν είναι να κατέβω θα σου αφήσω μήνυμα.Θα μιλήσουμε και για το βιβλίο σου και ελπίζω να μπορέσω να σε βοηθήσω.Κι εγώ γράφω αυτόν τον καιρό γι΄ αυτό καθηλώθηκα στη Θεσσαλονίκη.Έχω γράψει εφτά ιστορίες πειρατών τις οποίες προσπαθώ να συνδέσω με μια παράλληλη ιστορία αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα και δοκιμάζω διάφορους τρόπους. Αν δω ότι δεν βγαίνει θα τις κάνω δέκα και θα τις βγάλω ως ένα βιβλίο με πειρατικές ιστορίες. Η πειρατεία ήταν το ωραιότερο θέμα μου ως τώρα και βέβαια πάλι με οδήγησε στον αγαπημένο μου τόπο την Μάνη.Όποιο θέμα της ελληνικής ιστορίας κι αν πιάσεις καταλήγεις μοιραία στη Μάνη. Θα χαρώ πολύ να έρθεις στη Θεσσαλονίκη.

Leave comment

.

Ads by Smowtion

FLICKR PHOTO STREAM

stat tracker

2010 Under The Black Flag. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign