Καλή Χρονιά, Εύχομαι όλοι μας να βρούμε το θησαυρό που αναζητούμε

Posted by Under The Black Flag on 3:04 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

5 σχόλια for �Καλή Χρονιά, Εύχομαι όλοι μας να βρούμε το θησαυρό που αναζητούμε�

  1. Σου εύχομαι να βρεις τον θησαυρό στο μυθιστόρημα που γράφεις.Τα δικά μου πειρατικά σχέδια για το 2009 είναι ένα βιβλίο που θα λέγεται Ρεσάλτο και θα βγει τον Φεβρουάριο ένα βιβλίο με ιστορίες πειρατών που θα ακολουθήσει με τον τίτλο 7+2 πειρατές στο Λεβάντε κι ένας πύργος στην Μάνη που τον πολιορκώ εδώ και πολύ καιρό και ελπίζω να πέσει στα χέρια μου σύντομα.

  2. Σε ευχαριστώ καπετάνισσα.Να είσαι πάντα καλά. Πότε προλαβαίνεις να γράφεις όλα αυτά τα βιβλία? Πραγματικά σε θαυμάζω.

  3. Κι εγώ όμως σε θαυμάζω πειρατή Τζέϊκ γιατί συντηρείς το φως του ονείρου μέσα σε μια πόλη βυθισμένη στο σκοτάδι, όπως η Αθήνα, αλλά και μέσα σ΄έναν κόσμο βυθισμένο στην αθλιότητα .Μάλλον είμαστε και οι δυο στο ίδιο πλοίο.

  4. Να είσαι χαρούμενη καπετάνισσα γιατί μέσα απο το σκοτάδι και το χάος γεννιέται πάντα κάτι καινούργιο. Όχι απαραίτητα καλύτερο, αλλα σίγουρα διαφόρετικό και αυτό κάτι είναι, γιατί έτσι συνεχίζουμε να ελπίζουμε.Χωρίς ελπίδα δεν υπάρχει ζωή.
    Σίγουρα είμαστε στο ίδιο πλοίο και σαλπάρουμε στους ωκεανούς του ονείρου.Χαίρομαι που έχω στο πλοίο αυτομια καπετάνισσα σαν και εσένα.

Leave comment

.

Ads by Smowtion

FLICKR PHOTO STREAM

stat tracker

2010 Under The Black Flag. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign