Μανιάτες Πειρατές

Posted by Under The Black Flag on 2:57 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

7 σχόλια for �Μανιάτες Πειρατές�

  1. Στη Μάνη έχω τρεις πολύ στενούς φίλους.Ο ένας είναι ο εγγονός του γνωστού πειρατή Σάσσαρη,πρώην διευθυντής της αστυνομίας, ο άλλος εγγονός των πειρατών Κουτσουλιέρηδων στη Τζίμοβα(Αρεόπόλη), συνταξιούχος καπετάνιος, και ο τρίτος είναι εγγονός των Αραπάκηδων, δήμαρχος του Κούνου στη Μέσα Μάνη .Μπορώ να σου τους γνωρίσω, αν θέλεις να σου τα πουν από πρώτο χέρι.Έχουν και οι τρεις τρομερούς πύργους.

  2. Σήμερα βέβαια τα επεισόδεια με τους Αναρχικούς μ ΄ έβγαλαν λίγο απ΄ το οικείο θέμα.

  3. Θα το ήθελα πολύ να τους γνωρίσω θα γνωρίζουν φοβερές ιστορίες για τους πειρατές της Μάνης. Σ'ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να έχεις αντλήσεις πληφορίες απ'αυτούς τους ανθρώπους για το βιβλίο σου. Είναι σημαντίκο κάπου να καταγράφονται για να μην χαθούν με το πέρασμα του χρόνου.

  4. Η μια από τις ιστορίες που γράφω είναι του Σάσσαρη .Αυτή μου την είπε ο απόγονός του πειρατή στο Μέζαπο, το καλοκαίρι.Με τον καπετάνιο κάνουμε πολύ παρέα στην Αρεόπολη.Αυτός με βοηθάει στην ναυτική ορολογία και μου διηγείται τις ιστορίες από τα ταξίδια του.Ο πύργος του είναι υπόδειγμα μανιάτικης αρχιτεκτονικής πολεμόπυργου.Ο κάθε Μανιάτης είναι ένα ζωντανό μνημείο Ιστορίας.Το καλοκαίρι μαζεύονται όλα αυτά τα ιστορικά πρόσωπα στην Μάνη.Είναι πολύ ωραίο να πίνεις καφέ με τον εγγονό του Μαυρομιχάλη και τον εγγονό του Σάσσαρη.Νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα στην αγκαλιά της Ιστορίας.Εκεί που πρέπει να είσαι πάντα.

    Με προβλημάτισαν τα τελευταία γεγονότα με τους κουκουλοφόρους.Στην αρχή τους υποστήριξα αλλά μετά άλλαξα στάση.

  5. Μακάρι να είχαμε Μανιάτες πειρατές σήμερα που τα άρπαζαν απο τους λίγους πλούσιους.
    Σήμερα έχουμε ψευτοεπαναστάτες που κατακαίνε περιουσίες μέσων πολιτών.

  6. Είσαι τυχερή καπετάνισσα που έχεις παρέα τέτοιους ανθρώπους.
    Όσο για τα επεισόδια δεν έχω λόγια να πω.Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελέιως. Το κέντρο της Αθήνας έιναι σαν βορβαδισμένο.Άλλο η οργή και ο πόνος αλλά αυτή καταστροφική μανία είναι για μένα αλητεία.

  7. Γειά σου φίλε Λάκων είχες χαθεί για αρκετό καιρό, ελπίζω να είσαι καλά.
    Δυστηχώς οι επαναστάτες έχουν χαθεί και αυτοί που παρουσιάζονται ως επαναστάτες είναι ένα κακέκυπτο.

Leave comment

.

Ads by Smowtion

FLICKR PHOTO STREAM

stat tracker

2010 Under The Black Flag. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign