Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned


In Game townΈνα νέο πειρατικό Action RPG έρχεται στις οθόνες σας. Ανοίξτε ένα μπουκάλι ρούμι και...ετοιμαστείτε!

To Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned θα βασίζεται στην γνωστή τριλογία Πειρατές της καραϊβικής, αλλά όχι σε κάποια ταινία της σειράς. Δημιουργός του είναι η Propaganda Games, κατασκευάστρια εταιρεία του Turoc reboot. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί τον κόσμο των πειρατών της καραϊβικής, αλλά τα γεγονότα διαδραματίζονται πολύ πιο πριν από την πρώτη ταινία. Η εταιρεία παραγωγής σε συνεργασία με την Disney, έχουν διαθέσει αρκετό χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό για να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σενάριο
Το Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned περιστρέφεται γύρω από ένα νέο ήρωα, τον Sterling, ένα νεαρό τυχοδιώκτη με όνειρο την φήμη, την περιπέτεια και το χρυσάφι. Κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Streling χάνει την ζωή του στο πρώτο του ταξίδι στην Καραϊβική, αλλά ορισμένες υπερφυσικές δυνάμεις του δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στον κόσμο των ζωντανών, για να εκπληρώσει την μοίρα του.
Evil Good Pirate
Εξέλιξη χαρακτήρα
Η ιδέα του "επιλέγω τη μοίρα μου" παίρνει τον κεντρικό ρόλο όπως και στο Fable. Θα έχετε δηλαδή την δυνατότητα να επιλέξετε αν o Sterling θα εξελιχθεί σε θρυλικό ήρωα ή κακεντρεχή πειρατή! Αν κι αυτή η επιλογή είναι καθοριστική (δεν μπορείτε να παίξετε τις δύο πλευρές ταυτόχρονα), το gameplay θα παραμείνει ευέλικτο. Με απλά λόγια, θα μπορείτε να κάνετε «καλό» ή «κακό» περιστασιακά, έστω κι αν η απόφαση αυτή αντιτίθεται στην αρχική επιλογή σας. Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε, δε θα αλλάζει μόνο το σενάριο αλλά η φωνή, η εμφάνιση, o χαρακτήρας και οι επιθέσεις του Sterling.

Μάχες
Στο Armada of the Damned, οι μάχες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις σώμα με σώμα και στις ναυμαχίες. Όσον αφορά τις μάχες εξ’ επαφής, ο Sterling θα διαθέτει δύο επιθέσεις, μια γρήγορη και μια βαριά. Ανάλογα με τον συγχρονισμό και τον συνδυασμό των επιθέσεων, θα έχετε την δυνατότητα να εκτελέσετε θανατηφόρα combos, ενώ θα υπάρχουν κινήσεις αποφυγής, αλλά και διάφορες ειδικές δυνάμεις ανάλογα με το μονοπάτι εξέλιξης χαρακτήρα που θα επιλέξετε. Θα αναβαθμίζετε τον χαρακτήρα σας με επιπλέον κινήσεις, ανάλογα με το experience που θα έχετε συλλέξει.

Το δεύτερο τμήμα της μάχης, επικεντρώνεται στον πόλεμο μεταξύ πλοίων και είναι ένα ακόμα βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Θα μπορείτε να επιτεθείτε στο κατάστρωμα, στα πανιά ή στο πλήρωμα του εχθρικού πλοίου με σκοπό να το βουλιάξετε, να μπλοκάρετε την κυκλοφορία του ή να το αποδυναμώσετε. Ακόμη και στις ναυμαχίες, ο Sterling έχει ειδικά ταλέντα που θα σας βοηθούν να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας ευκολότερα.
Sunset

Διάρκεια ζωής
Στον κόσμο των πειρατών θα είστε σε θέση να ερευνήσετε όλες σχεδόν τις περιοχές της καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένων των Tortuga και Port Royale (που υπάρχουν και στις ταινίες) αλλά και κρυφές σπηλιές ή διάσημους εμπορικούς δρόμους. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, ο νέος τίτλος της Propaganda games θα μπορούσε να διαρκέσει έως και 100 ώρες, αν αποφασίζατε να αντιμετωπίσετε όλες τις διαθέσιμες αποστολές της πλευράς που επιλέξατε.

Κυκλοφορία
Η εταιρεία έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις αρχές του επόμενου έτους για PC, PS3 και Xbox 360. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για μία πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλά με το πρώτο δείγμα γραφής του, δείχνει ελπιδοφόρο σε σχέση με άλλες μεταφορές ταινίας σε παιχνίδι.


Ανδρέας Μπακάλης
http://www.gameworld.gr

Posted by Under The Black Flag on 3:37 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned�

Leave comment

.

Ads by Smowtion

FLICKR PHOTO STREAM

stat tracker

2010 Under The Black Flag. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign